Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sürgősségin csinálnak EKG-t?

Sürgősségin csinálnak EKG-t?

Figyelt kérdés

Ne nézzétek hülyének kérlek, csak eleve asztmás vagyok (kezelve van), meg pánikbeteg. Viszont napok óta nagyon rosszul vagyok, durván kijött a panikroham, folyamatosan mellkas szorításom van, és már kezdek arra gondolni, hogy lehet vmi a szívemmel van?

Évek óta néha szúr a szívem, de nem foglalkoztam vele, mert elég szorongó típus vagyok és mikor mondtam ezt a szíves dolgot, mindenki hülyének nézett, mondták h biztos a stressz. Ezért én sem vettem komolyan.

De azért mostanság ez is gyakoribb, meg most pár napja durván pánikos-szedulos érzésem van. A pánikos dolog nincs kezelve egyelőre, orvosnál sem voltam vele, hétfőn megyek pszichiatriara ezt elmondani.

De gondolkodom, hogy sürgősségire bemegyek, hátha csinálnak egy EKG-t. És megbyugodnek h nincs gond (infarktus). Borzalmasan vagyok...

25N

2023. júl. 14. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mármint az EKG-n kívül
2023. júl. 14. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Megvizsgálnak, hogy 16 óra várakozás után is fennállnak-e a panaszaid. Ha igen, akkor nem sürgősségi eset vagy, ha nem, akkor sem. Ha a váróban igazából rosszul leszel, kapsz egy infúziót. Ha nagyon rendesek, meghallgatnak elöl-hátul, hogy érezd a törődést.
2023. júl. 14. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Ezzel nettó pofátlanság a sürgősségire menni. Nyilvánvalóan nincs infarktusod, ha pánikbeteg vagy és amúgy hónapok tóa fennállnak a panaszok.

Hétfőn menj el a háziorvosodhoz és kész.

A sürgősségi nem erre való.

2023. júl. 14. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem olyan gyorsan fektett
2023. júl. 15. 10:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem olyan gyorsan fektettnek be a Kòrházba! EKG ha extrém az eredmény csak akkor kell befekûdnöd.
2023. júl. 15. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Vérnyomásmérés, vérvétel, EKG.
2023. júl. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!