Sürgősségin csinálnak EKG-t?
Ne nézzétek hülyének kérlek, csak eleve asztmás vagyok (kezelve van), meg pánikbeteg. Viszont napok óta nagyon rosszul vagyok, durván kijött a panikroham, folyamatosan mellkas szorításom van, és már kezdek arra gondolni, hogy lehet vmi a szívemmel van?
Évek óta néha szúr a szívem, de nem foglalkoztam vele, mert elég szorongó típus vagyok és mikor mondtam ezt a szíves dolgot, mindenki hülyének nézett, mondták h biztos a stressz. Ezért én sem vettem komolyan.
De azért mostanság ez is gyakoribb, meg most pár napja durván pánikos-szedulos érzésem van. A pánikos dolog nincs kezelve egyelőre, orvosnál sem voltam vele, hétfőn megyek pszichiatriara ezt elmondani.
De gondolkodom, hogy sürgősségire bemegyek, hátha csinálnak egy EKG-t. És megbyugodnek h nincs gond (infarktus). Borzalmasan vagyok...
25N
Miért lennék hülye?
Nyilván tisztában vagyok a tünetekkel, csak mindenki mondja (anya stb) hogy beképzelem és csak a pánik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!