Milyen vizsgálatot csináltassak, ha szerintem szénhidrát intoleranciám van. Mi a folyamat ilyenkor?
Figyelt kérdés
80+ ezer forintos vizsgálat sajnos nem játszik. Arról tudok, hogy van olyan lehetőség.2023. júl. 13. 12:48
1/3 anonim válasza:
Nem tudom miből gondolod ezt de olyan nem nagyon létezik.
Szóval amiből gondolod, azokkal a tünetekkel keresd fel a háziorvost. Az beutal dietetikushoz, endokrinoógiára stb és onnan meg a megfelelő tesztekre. Mindezt ingyen
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából a tüneteim alapján és amiket olvastam.
Puffadás, pattanásos bőr, hasi diszkomfortérzet minden étkezés után. Örökös fáradtság, koncentrálási képtelenség, székelési problémák. Ennyi ami hirtelen eszembe jut, glutén gyorsteszt negatív lett és a laktóz kerülésétől pedig nem oldódtak meg a gondjaim.
2023. júl. 13. 12:55
3/3 anonim válasza:
Na ezek a dolgok rengeteg mindentől lehetnek. Inkább egy orvost kérdezz meg mint magadat diagnosztizáld.
Ir, pcos, hormonzavar, tejfeherje intolerancia es sok mas okozhat ilyen tuneteket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!