Felírt gyógyszernál, hogy lehet megnézni a pontos adagolást ?
Háziorvosom felírt 1 gyógyszert, reggel 1, este 1 dbot, de a patikus amikor kiváltottam 1x1et írt fel a dobozára, ez mit jelent ?
Egy másik gyógyszert is kiváltottam akkor, ahhoz nem kaptam adagolási javaslatot, mert a fogorvos írta fel, de arra pedig 2x1et írt rá.
Nem tudnám valahol leelenőrizni ? Esztben néztem az erecepteket, de csak a gyógyszer neve meg ilyesmi van odaírva.
Betegtájékoztatóban nincs leírva, 1x1 nekem az 1darabot jelentene, de ugye a doki mást mondott.
Szerintem is elírta a patikus, de biztos amit biztos, rákérdezek holnap a háziorvosomnál, csak egy felesleges kört akartam elkerülni azzal, hogy esetleg az ESZTn fent van az adagolás, de nem találtam semmit.
"Betegtájékoztatóban nincs leírva"
Olyan nincsen.
Azt, hogy a patikus más adagolást írt fel a gyógyszer dobozára.
Illetve a kérdésem másik fele az volt, hogy esetleg Eszt felületen lehet e ellenőrizni.
Régen amikor kaptam egy sima receptet arra rendesen felírta az orvos az adagolást, így tuti nem felejtetted/rontottad el, de most ugy már felhő alapú rendszer van.
"Azt, hogy a patikus más adagolást írt fel a gyógyszer dobozára."Ű
A patikus orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!