Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyógyszer túl adagolás mennyit...

Gyógyszer túl adagolás mennyitől halálos? (Lent)

Figyelt kérdés

Xanax

vagy valami erősebb gyógyszerek ami papír nélkül kaphatóak minden infot érdekel

2016. júl. 12. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Olyan gyógyszerhez nem tudsz hozzájutni ami halálos lehetne.

Xanaxból megehetsz egy dobozzal is (azaz 100 db 0.5 mg tabit) nem halsz meg. Csak jo sokat fogsz aludni, meg utana is sokáig kába leszel. Közben magad alá csinálsz folyamatosan, etc... Ez inkább hanyagold. :(

2016. júl. 12. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább keress fel egy pszichológust, pszichiátert. Menj el a házidokidhoz, mond el hogy problémáid vannak, ő segít majd eljutni a megfelelő szakemberhez.
2016. júl. 12. 18:11
 3/7 A kérdező kommentje:
nem akarok semmi ilyesmit tenni csak érdekel, amúgy meg nem tudom hogy lennék ö gyilkos mert már éltek túl vonat gázolást iss és utána gyomorék lett, de ha megtenném akkor árammal küldeném meg magam
2016. júl. 12. 18:18
 4/7 A kérdező kommentje:
egyébként hozzá férek orosz nyugtatókhoz is ami nagy mennyiségben biztosra öli szerintem az embert de akkor ott kell ahol nem találnak rá az emberre
2016. júl. 12. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Kicsit sánta ez nekem. Persze nem lenne értelme hazudnod egy anonim oldalon, csak nem szeretném ha kárt tennél magadban. Már pedig ha ennyire benne vagy a témában, akkor az már jelent valamit.

De, egyébként miért érdekel akkor?

2016. júl. 12. 18:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ez az "hogy lennék öngyilkos, hiszen olyan nehéz" szöveg ismerős, én is ezt adtam elő mikor ilyen helyzetben voltam, mint most feltételezem te vagy.
2016. júl. 12. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:

A Xanax is vényes amúgy... Vény nélküliből nincs ilyen erősségű, a vényeseknél is pont annyi hánytató van benne hogy kijön mielőtt hatna... Direkt így készülnek! Tehát szerezhetsz bármit, nem érhetsz el megfelelő hatást. Persze alkohollal már gáz, de az más.

Ergo alszol egy hatalmasat a hányás után max és csak a kellemetlen mellékhatások jönnek ki, a májadat terheli meg.

Keress egy jó szakembert aki segít!

2016. júl. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!