Ha időközönként kontrollra kell járnod, hogy viseled lelkileg? Vagy eleinte hogy viselted?
Nekem egészen év elejéig semmi bajom nem volt. Szűrővizsgálatokon kívül (nőgyógyász, fogorvos) semmilyen orvoshoz nem jártam soha. Beteg max egy évben 1x-2x vagyok, kórházban életemben nem voltam.
Év elején kiderült, hogy nőgyógyászati betegségem van, és fél évente vissza kell járnom ellenőrzésre.
Nekem ez az első félévem teljesen ráment erre. Folyamatosan ideges vagyok, félek, hogy vajon mi derül ki majd megint. Biztos rosszabb lesz a helyzet. Rettegek az újabb időponttól.
Belegondoltam, hogy mi van ha egész életemben fél évente vissza kell majd járnom és tönkreteszi a mindennapjaim ez az ideg, akkor bekattanok.
Ti hogy viselitek ha ilyen helyzetben vagytok?
(30 év alatti nő vagyok)
Megnéz ultrahanggal a nőgyógyász,hogy nem lett-e nagyobb a jóindulatú daganat mint korábban.
Gondolom műtét ha rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!