Egy háziorvos mennyi időközönként írhat ki teljes vérvételi labort?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 17:31
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy indikálja -e valami a rendszeres ellenőrzést.
2/7 A kérdező kommentje:
Már írtam ki kérdést ez ügyben. Reggeli epés hányás évek óta,és mostanában jobb oldali fájdalom..
Na most az orvos baja az hogy "ez pénzbe kerül,és nem írhatja ki,sűrűn" 4 hónapja volt a másik labor,de akkor még nem volt fájdalmam.
2021. okt. 30. 18:34
3/7 anonim válasza:
De ezzel miért labort akarsz? Lehet tudni az okát a hányásnak? Én inkább abban az irányban indulnél el, hogy azt kivizsgálják, és inkább belgyógyászatra kérnék beutalót.
4/7 anonim válasza:
Ehhez minek kell vérvétel?
Kellene egy beutaló gasztroenterológiára. Ott szakember ki tudja zárni, hogy pld. étkezés, gyógyszer, vagy szervi probléma az oka ennek.
5/7 A kérdező kommentje:
Megvolt minden,tükrözés,ultrahang ami negatív.
De a szakorvosi lapon ott van hogy "rendszeres vérkép CRP,májenzimek, ellenőrzése háziorvosánál"
De az asszisztens csak annyit mondott: "hát ez mán évek óta probléma"
2021. okt. 30. 19:15
6/7 anonim válasza:
Akkor a szokásos évenkénti vérvétel megfelel. Amúgy meg el kellene gondolkoznod, hogy mit/mikor eszel, mert valószínűleg ez okozza.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen,de nekem most van panaszom és nem megy év múlva...
2021. okt. 31. 18:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!