Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van Magyarországon olyan...

Van Magyarországon olyan orvos, aki sterilizál fiatal, gyermektelen nőt, vagy ezzel mindenképpen külföldre kell menni?

Figyelt kérdés

Nem kellenek a "megbánod" és társai kommentek.

Ismerem a törvényeket, és jól sejtem, hogy ezeket magán orvos sem "játszhatja ki" jó pénzért?

2023. jún. 15. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, ezek a szabályok a magánorvosokra is vonatkoznak. Lehet találsz valakit, aki titokban, feketén vállalná, de az ilyentől sok jót nem lehet várni, felelősséget nem vállal érte persze. Akkor se, ha valami rosszul sülne el. Ha komolyan gondolod, akkor a külföldi lehetőségeknek nézz utána.
2023. jún. 15. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem jol sejted. Nem hiszem, h barmelyikuk kockaztatna az engedelyet, a praxisat.

De talan mintha Szlovakiaban megcsinalnak, ugy remlik ezt olvastam.🤷🏼‍♀️

2023. jún. 15. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. jún. 15. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs, de ne is akard. Egyik ismerősöm megcsináltatta itthon, amikor még lehetett. Talán úgy egy évvel később majdnem elvitte egy belső vérzés. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a doki szándékosan rontott el valamit, mert ne mondja már senki, hogy egy húszas évei elején járó egészséges ember csak úgy kis híján elpatkol.
2023. jún. 15. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azert, egy ev az sok ido am...

Ha a doki cseszett volna el vmit, sztem akkor mar korabban kiderult volna. A szandekossag feltetelezeserol pedig ne is beszeljunk.

2023. jún. 15. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos fiataloknál is előfordul, 2 távolabbi ismerősöm is így halt meg. Az egyik 22 éves lánynál egy agyi, a 25-30 körüli srácnál pedig egy ágyéki aneurizma durrant el.

A beavatkozásra visszatérve:

inkább azt tudom csak elképzelni, hogy ha van valami olyan problémája az illetőnek, amire ráfogható, akkor segít ezt jól megindokolni, és ez alapján megcsinálni a sterilizációt.

De mostanában annyira rászállt a rendőrség meg az egész állam az egészségügyre, hogy nem hiszem, hogy mernek kockáztatni egy ismeretlenért.

2023. jún. 16. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!