Van Magyarországon olyan orvos, aki sterilizál fiatal, gyermektelen nőt, vagy ezzel mindenképpen külföldre kell menni?
Nem kellenek a "megbánod" és társai kommentek.
Ismerem a törvényeket, és jól sejtem, hogy ezeket magán orvos sem "játszhatja ki" jó pénzért?
Sztem jol sejted. Nem hiszem, h barmelyikuk kockaztatna az engedelyet, a praxisat.
De talan mintha Szlovakiaban megcsinalnak, ugy remlik ezt olvastam.🤷🏼♀️
Azert, egy ev az sok ido am...
Ha a doki cseszett volna el vmit, sztem akkor mar korabban kiderult volna. A szandekossag feltetelezeserol pedig ne is beszeljunk.
Sajnos fiataloknál is előfordul, 2 távolabbi ismerősöm is így halt meg. Az egyik 22 éves lánynál egy agyi, a 25-30 körüli srácnál pedig egy ágyéki aneurizma durrant el.
A beavatkozásra visszatérve:
inkább azt tudom csak elképzelni, hogy ha van valami olyan problémája az illetőnek, amire ráfogható, akkor segít ezt jól megindokolni, és ez alapján megcsinálni a sterilizációt.
De mostanában annyira rászállt a rendőrség meg az egész állam az egészségügyre, hogy nem hiszem, hogy mernek kockáztatni egy ismeretlenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!