Ha Budapesten lakom de a lakcímem vidéki, sztk alapú nőgyógyászaton megvizsgálnak itt is Pesten?
Van tb-m!
Csak emiatt nem szivesen utaznék haza
Bar nalunk az van kiirva, hogy az intezmenyvezeto jovahagyasaval ha elozetesen irtal az intezmenynek.
De pl fel orszag a sotera bejar es senkit nem zavarnak el.
Legegyszerubb, ha felhivod az adott "sztk"-t es megkerdezed. mikor kered az idopontot.
Nem tudom, mi miatt kérdezed, de én anno “hibaztam “ ( baleset) és sürgősségi nőgyógyászat volt . ( esemény utáni ) . Nagyon nem kérdeztek arról, hova tartozom , segítettek . Azóta is halas vagyok, a portástol kezdve a doktornőig :)
Ill szerintem ez igaz ezen kívül nőgyógyászati ellátásra sürgősen .
Igaz kellett fizetni, mert olyan dolog volt, egyéb esetben lehet nem kell . (Itt recept írás volt a ktg )
4 voltam.
Egyébként szemtanúja voltam már olyannak, hogy nem oda tartozott az illető, de sürgős volt, ő is verzett ( bár nem így) és elláttak. Pont elem került be, így meg végig is néztem ( és amúgy nem durva eset volt ). Pár megjegyzés, hogy nem is hozzajuk tartozik stb, de elláttak és kedvesek voltak . Szóval nyugodtan menj. Ilyen esetben nem tehetnek kivételt. A problémád komoly is lehet, foglalkozniuk kell vele.
Felhivtam par helyet, nem vallalnak
Igy mehetek videkre
4 voltam .. b@szus. Igazából oda kell menni “ állítani “.
Persze, hogy át irányítanak . Felesleges hívni . Ad hoc esetben kötelesek ellátni .
Egy ilyen problémával nem érdemes napokat várni. De mostmár menj akkor vidékre, reméljük minden jó lesz . Máskor szerintem légy kreatívabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!