Bunkóság ilyen szöveg egy reumatológus szakembertől?
Igen, bunkóság.
És a dokin mennyi súlyfölösleg van? Én biztos visszaválaszoltam volna.
Én nagy problémának tartom, hogy Magyarországon nem lehet értékelni az egészségügyben dolgozók munkáját. Mert igenis, hogy kellene, pont az ilyenek miatt. Sajnos nincs egyedül, több ilyen büdösbunkó van közöttük, és a nővérkék között is.
Ha 300 kg a beteg, akkor sem szólhat be így, ilyen stílusban.
Ez kb ugyanolyan, mintha a beteg azt mondaná a dokinak, hogy "Faszikám, azért vagy itt, hogy írjál már fel valami gyógyszert a térdfájásomra".
Csak ugye a beteg alázkodjon meg, és legyen hálás, amiért a doki hajlandó egyáltalán beengedni a rendelőbe, és értékelési lehetőség hiánya miatt viselje el a sértő, megalázó hangnemet.
Akkor is, ha a betegnek valóban fogynia kellene, a doki akkor sem használhatja azt a stílust, ami a kérdésben szerepel.
Igen, bunkó volt.
De! Adhat neki gyógyszert, írhat fel neki kezelést, ha nagy túlsúllyal él max ideig óráig lesz ez megoldás. Ha eddig nem a súlya miatt fájt, majd fog amiatt is szóval sürgősen észbe kellene kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!