Jéróbeteg ellátás tartózkodási hely szerint igénybe vehető?
Szeretnék elmenni bőrgyógyászatra, de sajnos a lakcím szerinti kórház ahová tartozom 100 km-re van, ezért munka mellett nem tudom igénybe venni.
Ha az albérlet címére bejelentkezem ideiglenesen (van rá lehetőségem), akkor igénybe tudom venni a helyi kórház bőgyógyászati rendelését? Vagy csak oda mehetek, ahol az állandó lakcímem van?
Nem beutalóköteles, nem is ez a kérdés. Hanem, hogy fogadnak-e vagy..... vagy elzavarnak/ám csapják a telefont - hisz időpontot ahogy néztem kérni kell beutalótól függetlenül.
(Pl. Korábban a munkahelyem "szerződésben" állt a Honvéd Kórházzal, kaptunk sorszámmal ellátott igazolást, hogy ellátnak a munkaviszony alapján. NEM beutalóköteles rendelésekre ( nőgyógyász, fül-orr gégészet időpontot se adtak míg be nem diktáltam a sorszámot. Egyszer lejárt az igazolás (mindig fél évre állították ki) és mivel hibát jelzett a rendszer nem kaptam időpontot, míg nem érvényesítettem. Ezt csak a gyengébben kedvéért írtam le! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!