Tartózkodási hely is elengendő egészségügyi ellátás igénybevételéhez?
Figyelt kérdés
Nagymamámat a rokonoknál kellett elhelyezni betegség miatt. Legutóbb amikor itt kellett kórházba vinni, közölték, hogy ellátják ugyan most, de legközelebb nem fogják, mert nem ide szól a lakcíme, Miskolc már nem ennek a kórháznak az ellátási területe. A rokonok nem akarják állandóra bejelenteni, csak tartózkodásira. Nem tudom, hogy ez elegendő lesz-e az ellátáshoz, mivel én úgy gondolom biztosabb lenne állandóra bejelenteni, akkor abból tutira nem lenne gond, mivel életvitelszerűen úgy is itt él. Persze, ha ez is elegendő tartózkodási helyként, akkor rendben, csak jó lenne, ha valaki megerősítene ebben. Köszönöm szépen előre is a válaszokat!2022. okt. 19. 19:44
1/2 anonim válasza:
Elég a tartózkodási, de szerepelnie kell a lakcímkártyán a címnek.
2/2 anonim válasza:
Elég a lakcímkártya szerinti tartózkodási hely.
Én is az az szerinti ellátásokat veszem igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!