Téged hányszor műtöttek már életed során?
Figyelt kérdés
Mi(k) miatt kellett és hány éves voltál?
Engem eddig 1-szer műtöttek, de a közeljövőben lehetséges, hogy fognak még.
2023. máj. 14. 18:34
2/14 anonim válasza:
A mandulámat vették ki 16 éves koromban. Sok évvel később fogászati implantátumot tettek be.
3/14 anonim válasza:
0
Egy kisebb beavatkozásom volt, de azt nem nevezném műtétnek.
5/14 anonim válasza:
3-szor. 9 évesen kivették mindkét mandulámat, kb 5 éve nőgyógyászati beavatkozásom volt, 3 éve pedig agyműtétem volt epilepszia miatt.
6/14 anonim válasza:
Valamikor 5 éves korom küröl kivették a mandulámat (semmire nem emlékszem belőle, ezért nem is szoktam műtétnek sorolni), és egy pár éve volt egy ujj eltávolító műtétem.
7/14 anonim válasza:
Mélyaltatásban kétszer,30 éves koromban orrsövény ferdüléssel, 37 éves koromban pedig az epehólyagomat vették ki köldöksérv műtéttel egyidőben. Hamarosan lesz egy szájsebészeti műtétem, szintén mélyaltatásban. Bódításban egyszer volt szájsebészeti műtétem, 39 évesen és 3 ambuláns műtétem. Mély szemölcs eltávolítás és másodfokú égés ellátása középiskolás koromban és 38 évesen anyajegy eltávolításom.
8/14 anonim válasza:
12 évesen vakbéllel műtöttek (ez volt egyedül altatásban)
egyszer varrtak, mind a négy bölcsességfogamat kiműtötték (mivel nem nőttek ki, de ki kellett őket venni), illetve több egynapos sebészeti beavatkozásom volt benőtt lábujjköröm és ganglion miatt
9/14 anonim válasza:
4x
Orrmandula kivétel, bal könyök törést kétszer is, és egy császármetszés.
10/14 anonim válasza:
4 évesen orr és garatmandula kivétel.
15 évesen darabos kartörés miatti műtét.
35, 38 és 39 évesen méhpolip miatti műtétek.
41 és 42 évesen konizacios műtét méhszájseb és rossz citologiai eredmény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!