Ha mész egy fekvőbeteget meglátogatni a kórházba az orvosok vagy a nővérek meg szoktak kínálni kávéval vagy teával? Előfordult már ilyen?
Osztom en is, hogy állatok.
Aki nem tud magánhoz járni rövidebb lesz az élettartama is.
9.
Volt olyan állat kolleganő a szülőszobán, akit az orvosok kértek, hogy rakják el onnan, mert olyan durván, gorombán viselkedett a kiszolgáltatott vajúdókkal.
Én a legutolsó pųtris çig@nnyal is emberségesen bántam.
És pont az ilyen tudálékos, nagypofájú, istenszindrómás idióták miatt is váltottam pályát.
Iszonyat lehúzó egy normális embenek az a közeg.
Te csak hősködj és mártírkodj ott tovább. :D
Mi pedig megyünk magánba, ahol kisimult, mosolygós kis asszisztensek vannak.
Nem, ilyen nem hinném, hogy előfordulna az állami egészségügyben. Magánban esetleg, de arról meg nincs tapasztalatom.
A korábbi kommentekben említett állatozást meg nagyon nem kellene általánosítani. Hónapok óta járom az állami egészségügyet komolyabb problémával és eddig összesen két bunkó orvossal találkoztam (de ők is segítettek, csak a stílus volt kifogásolható), mindenki más nagyon emberséges volt. Az aszisztensek pedig udvariasak, vérvétel, MR, CT, röntgen, mindenki kedves volt velem.
Orbitale!
Sosem válaszolok privát uzenetre.
Hollandia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!