Gyógyszer erős mellékhatásokkal, folytassam a szedését?
Figyelt kérdés
Bromocriptint szedek kb 1 hete. Talán 2. Elmúlt napokban már általános gyengeség és szédülés volt jellemző amikor fent kellett lennem. Végtagjaim mintha nem lennének, vagy pehelysúlyuk lenne. Hányinger, szédelgés stb stb. Este elég jó érzés bevenni mondjuk, nagyon erős. Kiüt. Na de. Ma reggel arra ébredtem, hogy nem tudok levegőt venni, és mozdulni vagy magamhoz térni. Éreztem, hogy baj van, de nem tudtam egyszerűen felkelni. Aztán egyik pillanatról a másikra jött a levegő, és magamhoz is tértem. Ez para volt már. Szeretném abbahagyni a gyógyszer szedését, de közben meg is akarok gyógyulni.2023. ápr. 29. 10:24
11/21 A kérdező kommentje:
Orvos kedden van. Fogjuk hívni
2023. máj. 1. 07:58
12/21 anonim válasza:
Na azert!
Addig probald meg a felet szedni, hatha a mellekhatasok is elviselhetobbek lesznek
13/21 A kérdező kommentje:
Nem szedem, abba kell hagyni ilyen tünet esetén
2023. máj. 1. 09:30
14/21 anonim válasza:
De adagot csokkentve! Nem szabad azonnal abbahagyni!
15/21 A kérdező kommentje:
Abba kell hagyni. Már kezdek kitisztulni, tegnap meg tegnap előtt már nem vettem be. Sokkal jobban érzem magam.
2023. máj. 1. 09:45
16/21 Ypszilon1980 válasza:
Abba lehet hagyni még nála, nem szedi annyi ideje, hogy probléma legyen.
17/21 A kérdező kommentje:
Norprolacot felírtak, 75öst. Nem mondott semmit a telefonba az asszisztens, hogy mennyit vegyek be. Felet szedjek ebből is? Vagy egyet?
2023. máj. 2. 22:06
18/21 anonim válasza:
F*sza orvosod van ha az aszisztens írja önkényesen a gyógyszert és még adagolást sem mond.
Valszeg mikor kiváltod, ott lesz az adagolás. Kérd meg a gyógyszerészt hogy írja fel az adagot amit be kell venned egy nap
19/21 A kérdező kommentje:
Orvos írta fel.
Megnéztem interneten, egyet kell bevennem.
2023. máj. 3. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!