Akinek van információja arról hogy mi van a Covid oltásokban, az elmondaná nekem privátban?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 10:07
1/28 P.O.C. válasza:
Méreg, meghalsz! Deakormánytitkojja!!!4
2/28 anonim válasza:
Majd 48 év múlva kiderül. Pfizer vakcina összetétele ~50 évre van titkosítva. Még a WHO-nak se adták oda.
3/28 anonim válasza:
csipp kemtrél nitrogéntrioxidsav
4/28 anonim válasza:
Dehat te nem vagy tudos, fingod se lenne rola.
5/28 anonim válasza:
Az van benne amit a neten is leírnak. Nem az anyag miatt van a gond hanem a hatás mechanizmuson.
Nem vagyok oltás ellenes de pl első körben nem adattam be magamnak a pfizert és milyen jól tettem... Ma már hamarabb mondanám azt,hogy biztoságosabb lett az a verzió.
Üdv eü-s
6/28 anonim válasza:
Grafén-oxid, hidrogél, azaz nanotechnológia.
8/28 anonim válasza:
Na,megjött a 444 oltádnáci osztaga is
Mi van benne?Semmi jó.
9/28 anonim válasza:
kla.tv: Mi köze a Covid vakcinákban található grafén-oxidnak és a nanotechnológiának az 5G-hez - Interjú Ricardo Delgado Martin biostatisztikussal
HUN TV: Mit lehet tudni a chemtrail és a covid oltásról
BitChute: Tamasi_József, COVID BC
Persze lehet hogy ez csak kitaláció! 👀
10/28 anonim válasza:
2,szerintem 5 éven belül ki fog derülni...szépen,lassan,de biztosan hullani fognak az oltottak.Az immunrendszert lenullázza,ez a lényeg,a vérrög,a stroke,stb. még csak a rövidtávú hatások.A sok retardált nem hiszi ezt el,az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!