Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ért már csalódás magánegészség...

Ért már csalódás magánegészségügyben?

Figyelt kérdés
Volt már, hogy úgy érezted, magánban, nem kevés pénzért mást, jobbat vártál volna?

2023. ápr. 20. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, onkológus, 4 perc, 25.000 Ft (13 éve).

Futoszalagon szedte be a pénzt áttétes betegektől, érdemi előre lépés nem történt, amit mondott netről is kiolvastuk, nem javasolt semmit, nem irányított át.

2023. ápr. 20. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Egy kozmetológusná, voltam, ami része volt egy magán egészségügyi intézménynek. Beszélgettünk és valahogyan arra kanyarodott a téma, hogy nem szeretnék gyereket, amelyre azt a reakciót kaptam, hogy ez nem normális és, hogy menjel el pszichológushoz.

Mellesleg azért nem szeretnék gyereket, mert van egy örökletes esztétikai betegségem, amit a gyerek is lehet örökölne, másrészt a családi kapcsolataim elég szörnyűek stb stb. Nem hiszem, hogy ezeket meg kellett volna magyaráznom. Nem gondolnám, hogy egy ilyen személynek joga van bármiféle hasonló vélemémyt alkotni.

2023. ápr. 20. 14:35
 3/15 anonim ***** válasza:
Ért csalódás, mondjuk fizetnem nem kellett akkor.
2023. ápr. 20. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen, ultrahang vizsgálaton voltam a doki egy egysoros leletet adott ki, mert ő tudja mit lát, de úgy gondolta mást nem kell a részletekkel untatnia ( egy szakorvos kérte a vizsgálatot, aki kiröhögte a doki leletét, pedig az orvos egy egyetemi oktató ,osztályvezető volt). A végén kérte csináljak a fotót az uh képről, merthogy nem volt a gépben papír. Igen, ezért fizettem.
2023. ápr. 20. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam rendesen, magán endokrinológus elvittem hozzá egy rakat negatív leletet, ctrl+c-ctrl+v minden feltett kérdésre egyszavas választ adott, majd közölte ez bizony rák. Felálltam, kifizettem, eljöttem. Tapló orvos volt a javából...
2023. ápr. 20. 14:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút, többször is. Ma már nem verik a seggüket a földhöz, hogy odaviszed a pénzed, mert tudják, hogy kiszolgáltatottak vagyunk mi betegek.
2023. ápr. 20. 15:03
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Az emberek sokszor azt hiszik, hogy ha valamiért fizetnek, akkor az biztos jó, ha pedig az sztk-ba megy, akkor a seggét is kinyalhatja az orvos, akkor is biztos hülyeséget mond, mert ingyen volt.
2023. ápr. 20. 15:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát én magánba szedettem ki a bölcsesség fogaim(2db) és ott kellett hagynom 68ezret. Hát nem ezt mondtak az elején....de ennyit állítottak ki. Efelől ért csalódás de egyébként jó munkát végeztek, mert elég szarul nőttek a fogaim.
2023. ápr. 20. 16:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

7

Bocs, de ez nem így van. Mire ma bejutsz tb alapon valahova meg is dögölhetsz. Ez a baj.

2023. ápr. 20. 16:40
 10/15 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam, hogy könnyű bejutni vagy bármi.

Én azt mondtam, hogy ha az ember tb alapon kap ellátást, akkor függetlenül attól, hogy milyen az ellátás, szarnak gondolja, mert nem hagyott ott érte egy rakat pénzt.

2023. ápr. 20. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!