Pattanasok ellen van valami arcpakolas (ami hasznal is)?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 19:21
1/1 anonim válasza:
Pattanás ellen ne arcpakolást akarj. Drága és semmit nem ér. (Igen, most a következő szőke nő rám fog cáfolni, de én mondok neked jobbat..)
Menj be az első drogériába vagy akárhova, és kérj az eladótól egy Fabulon-t (Fabulon - Tini Tonik). Egy keskeny, magas, műanyag üvegben, kék, vastag műanyag kupakos üvegben zöldesnek látszó folyadék. Nem tudom, hogy hány féle kiszerelésben van, én asszem 200 ml-est szoktam venni. Veszel hozzá még egy ilyen kis vattát, ezt a kör alakút, nemtom mi a neve, ráöntesz egy nagyon keveset - ilyen adagoló kupakja van - és bekened vele az arcod, tényleg nem kell sok. Olcsó, hatékony és sokáig elég. Tényleg jó. Próbáld ki, mert nagyon megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!