Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tüdőszűrés- nálatok hogy volt?

Tüdőszűrés- nálatok hogy volt?

Figyelt kérdés
Ha olyan területen dolgoztál, ahol kellett pl vendéglátás, kereskedekem és ugye évente kell menni, akkor ha az üzemorvosi látogatás csak 2023.augusztusában esedékes újra (addig érvényes a "pecsét"), de a tüdőszűrő júniusban jár le akkor azonnal menni kell vagy érdemes kivárni az augusztust és akkor onnantól minden évben azonos időpontban "frissül" a dolog? Magyarul mennyire ellenőrzik ezt? Vagy ne rizikózzak, mert kaphatok én ill.a munkáltató bármikor egy ellenőrzést és nem ér annyit? A főnököm azt mondta neki teljesen mindegy szóval vele nem vagyok előbbre. Akik évek óta ezeken a területeken dolgoznak volt már olyan mentek ki hozzátok ellenőrizni papírokat, kiskönyvet, tüdőszűrő papírt stb.?

2023. ápr. 10. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én eü. hallgató vagyok, most legutóbb augusztusban voltam tüdőszűrőn, de üzemorvoshoz csak októberben mentem és az alkalmasságot a tüdőszűrő dátumához 1 évre kaptam.
2023. ápr. 10. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy ha uzemorvoshoz mész, akkor friss leletekkel menj.

Lehet, hogy ezek adott honapban válnak aktuálissá, de pár hónap miatt nem kell aggódni. 2-3 hónap nem a világ vége.

2023. ápr. 10. 12:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

2023. ápr. 10. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Az más helyzet és logikus is, de köszi a kettes válaszoló megnyugtatott akkor talán nem lesz gond ha 1-2 hónapot nélküle dolgozom.

( vagy max megcsináltatom aztán üzemorvos augusztusban látja)

2023. ápr. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!