Hol csinálnak tüdőszűrőt beutaló nélkül Budapesten?
Munka miatt kéne, viszont sem az üzemorvos, sem a háziorvosom nem ad beutalót, úgyhogy kéne találnom egy olyan helyet ahol anélkül is megcsinálják.
Egyébként rákerestem már, de nekem a kerületi kórházat adja csak ki a google, ahova kell beutaló, illetve a hungariamedet találtam még de ott az időpont foglalásnál van egy olyan hely, ahova fel lehet tölteni a beutalót, ami alapján nekem úgy tűnik, hogy oda is kell. (Fel is hívtam őket emiatt, de sajnos már zárva volt az ügyfélszolgálatuk)
Úgyhogy ha valaki esetleg volt már beutaló nélkül tüdőszűrőn, megköszönném, ha megírná, hogy hol.
Ha munkához kell, akkor nincs olyan, hogy nem ad beutalót. Kértél?
Nem lehet beutaló nélkül, hogy képzeled, hogy A-ban lehet, B-ben meg nem, ilyen nincs! A beutalókötelezettség országosan egységes.
Térítéses szolgáltatásként bárhol megcsinálják beutaló nélkül, ha fizetsz érte. Bp-en a II. ker. Feketesas u.-ban 10 000 Ft.
Az alábbi linken a Tüdőgondozó alatt megtalálod az árakat.
Bárhova mész boldogan fogják megcsinálni, ha fizetsz érte.
Bp. II. Feketesas u. 6. (Margit krt.-ról nyílik)
Telefonszám: 488 7582 Időpontot kell kérni úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!