Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol csinálnak tüdőszűrőt...

Hol csinálnak tüdőszűrőt beutaló nélkül Budapesten?

Figyelt kérdés

Munka miatt kéne, viszont sem az üzemorvos, sem a háziorvosom nem ad beutalót, úgyhogy kéne találnom egy olyan helyet ahol anélkül is megcsinálják.

Egyébként rákerestem már, de nekem a kerületi kórházat adja csak ki a google, ahova kell beutaló, illetve a hungariamedet találtam még de ott az időpont foglalásnál van egy olyan hely, ahova fel lehet tölteni a beutalót, ami alapján nekem úgy tűnik, hogy oda is kell. (Fel is hívtam őket emiatt, de sajnos már zárva volt az ügyfélszolgálatuk)

Úgyhogy ha valaki esetleg volt már beutaló nélkül tüdőszűrőn, megköszönném, ha megírná, hogy hol.

2023. márc. 6. 17:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez nem kell,mert fizetős .Majd a munkáltató utólag kifizeti.
2023. márc. 6. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Előttem most már világos: az első esetben még nem járt le, de most már lejárt, tehát el kell menned. Menj el az üzemi- vagy háziorvoshoz és ő ad beutalót. Indokold meg, hogy miért kéred. Ilyenkor ingyenes.
2023. márc. 7. 09:15
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Köszönet mindenkinek, hogy tiszteletben tartottátok mások véleményét és építő jellegű ajánlásokat tettetek. Ez a válaszolói kör nagyon intelligensen értékelt. Gratula.
2023. márc. 7. 21:57
 14/20 A kérdező kommentje:
Már akkor is több mint egy éves volt, úgyhogy hivatalosan akkor sem fogadták már el a munkahelyemen, szóltak is, hogy kell új. Ezért kértem akkor és nem adott, mert szerinte 20 évesen nem kell évente járnom. Ha akkor ezt mondta, szerintem most is ezt fogja, úgyhogy ezért szeretnék inkább beutaló nélkül menni még ha fizetnem is kell érte
2023. márc. 8. 23:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De ez az üzemorvos nem fogja fel, hogy nem egészségvédelmi, hanem munkavédelmi okokból kéred, nem jókedvedből, hanem mert köteleznek? Ha nem akar adni, akkor kérje tőle írásban a munkáltató. Ezt meccseljék le ők ketten, nehogymár te fizess!
2023. márc. 9. 07:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Tedd azt, amit a 15. válaszoló (07:54) javasol.
2023. márc. 9. 08:08
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell beutaló.meg mondod hogy munkamiatt kell ki fizeted és megcsinálják nem egy nagy összeg 2-3ezer forintról beszélünk ha nem változott tavaly óta.
2023. márc. 9. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
17vagyok ha munka miatt kell akkor el sem fogadják a beutalót.egyből mondta a nő hogy ha munka miatt kell akkor nem fogadhatja el a beutalót tavaly én is így jártam
2023. márc. 9. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem mondja meg, hogy munka miatt kell. Minek fizessen?
2023. márc. 9. 17:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor viszont kérik a beutalót valószínűleg. De amúgy nem nagy összegről beszélünk 2-3ezer ft-ba nem hal bele az ember
2023. márc. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!