A gyógyszertárban tudják hogy drogos vagyok, ha fecskendőt veszek?
Ha egyébként is látszik rajtad, akkor levágják.
Én pl.többször vásároltam már fecskendőt, ötösével, amikor a gyerek lyukas tejfogát kellett ily módon fecskendezni. Kicsit én is szégyenkeztem, hogy azt hihetik, de végül győzött a józan ész, miszerint a gyerekért mindent. :)
Azt ugye tudod, hogy lehet online is rendelni??
Mellesleg nem csak arra jó. Néztem olyat is, hogy palántáknak csepegtető öntözés. Ott pont tűvel kell.
De amúgy ha tényleg drogoznál akkor valószínűleg nem kezdenéd el itt hirdetni.
Én sokszor szoktam venni az orvosi táskába, de nem reklámozom a patikában, hogy orvos vagyok. Eddig még senki nem nézett annak, vagy legalábbis nem utaltak rá. Egyszer kíváncsiságból megkérdeztem nyíltan ugyanezt egy másik patikában, hogy gondolnak-e erre. Meglepő módon az volt a válasz, ha egy normálisan szituált ember megy be, akár rendszeresen is fecsit, tűt vásárolni, drogoskesnt gondolnak rájuk utoljára. Rengeteg embernek haziapolas miatt van rá szükség, mások, mint én is, a munkájukhoz szükséges okból veszik, de hallottam háziasszonyokról is, akik a sütemény készítéséhez pl. a cukormázat viszik fel a fecskendovel :) Nem kevesen vannak olyanok is, akik -nyilván tűt nem vesznek hozzá- gyereknek viszik “jópofa ajándékként”.
Ha támad is valamelyiküknek gyanúja drog irányban, akkor sem tehet semmit, nem engedélyhez kötött, nekik meg bevétel, szóval nem tudnak mit csinálni, de nem is akarnak, inkább örülnek, hogy legalább steril fecskendőt használnak.
Ha meg bemész egy orvosi eszközöket forgalmazó boltba, és ott veszed meg, ott még úgysem érdekel senkit, mire kell. Ez legalábbis az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!