Az orvosokat szokta érdekelni, hogy egy másik szakrendelésen is járt a beteg és, hogy mi baja volt?
Érdekli, és rendszeresen probléma van belőle, hogy a beteg azt hiszi nem kell, vagy úgyis fent van a felhőben.
Egy "érdektelen" szemészeti vagy reumatológiai papír is tartalmazhat releváns infót, a felhőbe pedig nem mindent tesznek fel. A háziorvos működését egyáltalán nem látni, annyi van, hogy mikor jelentél meg nála.
Vigyél mindent, ami nem érdekes, azt nem olvassa el.
Ha az orvos le van tiltva, akkor nem lat semmit EESZT-bol. Ezt meg tudom erositeni, mert egy asszisztens kerte hogy oldjam fel az orvosnak.
Erre mondtam, de pont ez a lenyege, fuggetlen velemenyt akarok kapni nem pedig elolvas valamit es mar rogton van a fejeben valami.
Orvostól függ, de általában nem. Gyakran csípóből tüzelnek: az nem én szakterületem, nem értek hozzá.
Szerintem fontos lenne a leletek megnézése, mert a testünk egy(séges) szervezetként működik.
Sok orvos mellett voltam már asszisztens, mindenki sérelmezte, ha nem hozták a mástól kapott papírokat.
Minimum az aktuális panasszal, vagy pár éven belüli hasonló panasszal kapcsolatban illik elhozni a leleteket, valaki költözést követően egy szem papírt nem hozott a korábbi szakorvosától, aki persze nem használta az EESZT-t.
A beteg azt sem tudta, milyen inzulint kap, azt a felesége tudta, aki viszont dolgozott. :'-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!