Az ajánlott felnőttkori ismétlőoltásokat csak oltóhelyeken lehet beadatni?
Igen itt is elfogadják a szerológiai eredményeket, de ugye MenB-t biztos hogy nem kaptam. Tetanusz esetében meg a teszt 5x drágább mint az oltás, de ha olyat tud intézni a háziorvos, akkor jó.
Amúgy meglepő hogy szinte senki se tud Magyarországon az ajánlott, nem kötelező oltásokról.
Hogy lenne mar meglepo? Errol nem keszul propaganda pl, nincs kiplakatolva vele semmi, meg az orvosi rendelok se, hogy fontosak lennenek a felnottkori oltasok, ez az egyik.
A masik meg, hogy amikor a hazirovost felhivni nem tudod, nemhogy elmenni hozza, akkor megis kitol lehetne varni a tajekoztatast? Az evi 1 nagylabort is ugy kell kikonyorogni tole, mert “ugyan minek azt maganak, fiatal, baja nem lehet” felkialtassal leraz…
Na akkor megis kitol varjuk az infot?
Persze, nyilvan, internet, ra lehet keresni. De oszinten, eletemben eszembe nem jutott ez, soha nem olvastam, lattam, hallottam senkitol errol semmit.
Szerintem semmi meglepo nincsen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!