Nem hinnèm ,hogy èrzèkeltem. Akkor élesztettek újra amikor napvilágot láttam 😃
2023. márc. 29. 20:28
2/13 anonim válasza:
Anyukámat műtötték érszűkülettel és műtét közben 2x élesztették újra. Ezt csak a zárójelentéséből látta. De semmi emléke róla.
A sógoromat egy baleset után vagy 6-8x újraélesztették, kb 3 hétig volt az intenzíven. De nem hogy az újraélesztésről de még az intenzívről sem volt nagyon emléke. Pedig minden nap látogattuk. Kb mikor lekerült a sima osztályra onnantól vannak emlékei.
2023. márc. 29. 20:32
3/13 anonim válasza:
Az egyik barátomnak leállt a szíve és a mentősök élesztették újra.
Igazából egyik pillanatról a másikra rosszul lett majd pár másodperc múlva elsötétült a világ.
Igazából azt mondta olyan mintha csak álom nélkül mélyen aludna.
2023. márc. 29. 20:45
4/13 anonim válasza:
Engem még újszülöttkorban élesztettek újra mert édesanyám otthon szült meg és ráadásul a kiérkező mentők annyit láttak az egészből, hogy rendellenes módon nem a fejem hanem a két lábam került ki először.
Az egyik mentőorvos jó mélyre benyúlt és valahogy átforgatott állítólag és úgy tudtak kiszedni ami után újraélesztettek majd intenzívre kerültem de megmaradtam es egészséges is vagyok. :)
2023. márc. 29. 21:44
5/13 anonim válasza:
3# igen, az olyan, amikor nem kap vert az agy :)
2023. márc. 30. 03:16
6/13 anonim válasza:
5 de ha meghalok utána sem kap mert leáll a szívem és semmi nem kap több oxigént (beleértve az agyamat is).
Szóval ha meghalok ugyanez történik csak nem ébredek fel és pacsizok le a mentősökkel.
2023. márc. 30. 07:08
7/13 anonim válasza:
Igen, csak elsotetulesre mondtam hogy olyan. Nekem is volt, leallt a sziven egy ideig, de aztan magatol helyreallt.
2023. márc. 30. 08:00
8/13 Ypszilon1980 válasza:
Túlvilágot nem lehet megjárni és egyébként sem emlékszik rá az ember ilyenkor. Nekem volt balesetem, ahol elvesztettem az eszméletem, nem tudok róla, hogy újraélesztésem lett volna, de semmire sem emlékszem még arra sem, hogy valójában közvetlen előtte mi történt. Egyik pillanatban még megyek haza, a másik pillanatban meg felébredek a mentőben.
2023. ápr. 9. 21:54
9/13 anonim válasza:
Nem ujraelseztesem volt, de halalkozeli elmenyem igen. A mutetem alatt majdnem elpatkoltam (eztaz orvosok is elismertek utolag), amiből en annyit erzekeltem, hogy kiszállok a testemből és egyszer csak visszarántanak oda és akkor visszajött minden érzékelésem. Bizonyara az altatassal is összefügg es az ebresztessel. Azonban zarojelesen megjegyzem: sok mutetem volt sok altatassal es egyik se volt ilyen soha csak az az egy, amikor majdnem ott maradtam.
2023. szept. 12. 23:01
10/13 anonim válasza:
Tavaly júniusban nagy műtétem alatt szívritmus zavarom volt, majd újraélesztettek. Semmit nem tudok belőle. Bevittek a műtőbe, elaludtam, majd az intenzíven becsövezve ébredtem. Akkor mondták el. Mondtam hogy minek élesztettek újra, előtte fél éve halt meg a férjem, mentem volna utána.. De legalább megtudtam, hogy nincs semmiféle lepereg az életed előtted, meg nagy fényút, meg találkozol az elhunyt szeretteiddel. Nincs ilyen, sem a férjemmel, sem az előtte elhunyt testvéremmel, sem a szüleimmel, senkivel az égvilágon nem találkoztam, bár találkoztam volna..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!