Lehet, hogy már élesztettek újra?
Kérdeztem őket, de ők elfehéredve és dadogva azt mondták, hogy nem.
Szerintem hazudtak, nem?
Onnan tudom, hogy két nap, mert két nappal ezelőtt kutyát vettünk aznap megetettem, meg ma is mindig bejelölöm a naptárban, hogy etettem-e!
És azért hazudnának, mert akármitől russzul lehetek! Mert kiskoromban vérzett az orrom és russzul lettem szédültem és fájt a fejem!
Szia!
Voltál kórházban? Mert ha nem akkor kizárt az újraélesztés, utána elengedhetetlen a kórházi kezelés. Az újraélesztés után a szervezetet le kell szoktatni pl a lélegeztető gépről ami 3 nap. Ez jelen esetben kizárja azt hogy lett volna Neked ilyen. A mellkasi tappancs nyoma valóban hagyhat égésnyomot, de a másik az oldalbordákon van bal kar hónalj alatt. Továbbá vénaszúrás stb is árulkodnak erről de egy ilyennél nem 2 nap telik el, és az ápoló személyzet azonnal közli a beteggel a tényeket amint eszmél.
Szerintem esetedben nincs szó újraélesztésről, de ha nyomásra fájdalmas a mellkasodon az elváltozás, akkor mutasd meg orvosnak. Jó egészséget!
és az nem tűnt föl, hogy változott a naptár? vagy hogy kimaradt a hétvége és megint menni kell iskolába?
csak az tűnt föl, hogy nem etetted meg a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!