Indokolt volt, hogy kint a szabadban a földön fekvő, felkelni nem tudó részeg emberhez ma este mentőt hívtam?
Figyelt kérdés
Egy jól szituált középkorú férfi, elvileg megbotlott, és nem tudott felkelni. Mondogatta, hogy nem kell mentő, de felkelni viszont nem tudott, részeg volt nagyon, ez érződött a beszédén is. Kint találtam a szabadban. Elég hideg van ma, nem mertem csak úgy ott hagyni. A mentősök viszont nem voltak túl boldogok, hogy ki kellett jönni.2023. márc. 28. 22:22
11/11 anonim válasza:
8 (tegnap 05:59): Ez ismerős. Velem is volt ilyen /kb. csak azt nem kérdezték meg, hogy mi a sérült vércsoportja, de nézzem meg mennyire részeg.../. És hiába magyaráztam, hogy nem rég műtötték a térdem, és nem tudok lemászni az árokparton, oda menni. Aztán nagy nehezen kijöttek, de kiderült, hogy órák óta halott volt az illető (-15 fok volt akkor az idő, pár évvel ezelőtt télen), na akkor volt már ott minden, rohangálás... Ez két falu között félúton volt éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!