Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Erösen részeg emberhez hívjak...

Erösen részeg emberhez hívjak mentöt?

Figyelt kérdés

A csávó eléggé be volt állva és az utat kb teljes szélességében használta(mellékút, de elég forgalmas) tobbszor is megált majd amikor kompletten lefejelte a betont akkor próbáltam hívni a 112-t de nem vették fel. A csávó magánál volt hazakisertuk de a beszéd sem ment neki nagyon.

Amikor elesett ellegge folyt a ver az orrábol meg a homloka is elleg veres volt de az lehet hogy attol hogy osszekente. Azt mondta hogy jolvan de nem ugy nezett ki (akkor mondta csak amikor mondtam hogy lehet mentöt kellene hívni.

2021. jún. 14. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Hívjak
Ne hívjak.
7 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Igya csak a levét!
2021. jún. 14. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

"próbáltam hívni a 112-t de nem vették fel"

Mivan ott is kezdodik a nyari szunet mint az oviban? Persze hogy Magyarorszagon nem lehet elerni a 112-t, egy sorhasu ul biztos ott magaban, zenet hallgat es amikor kedve szottyan felveszi a telot.

Hat erre nem kell szerintem 112-t hivni. Az mar mas kerdes, hogy ezt a kemeny alkoholizmust kezeltetni kene, de senki nem dolgozik ingyen vagy akar tiszta szivbol jot tenni, aki szakmabeli.

2021. jún. 14. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha megsérült akkor hívni kell. Mivel ha nem hívsz és van valamilyen belső vérzése, akkor percek alatt meg is halhat. A mentősök megállapítják, hogy van-e baja, ha csak külső sérülés akkor viszik a józanítóba. A kórházakban legtöbbször van egy ilyen külön szoba erre fentartva. Elég szomorú, hogy mások elől veszik el az időt, akiknek lehet, hogy nagyobb szükségük lenne a mentőt, de akkor is a kötelességed.
2021. jún. 16. 04:10
 4/5 anonim ***** válasza:
*mentőre
2021. jún. 16. 04:11
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként azok akik arra szavaztak, hogy ne hívjon: A tesóm is ittasan megindult az éjszakába és beütötte a fejét. A felvételeken tisztán látszik, hogy az arrajáró beszélget vele, majd elmegy. Holott látja, hogy vérzik. A mentőt sajnos túl későn hívta ki egy másik ember a közeli boltból és a tesóm már nem él. És nem volt rossz ember attól, hogy aznap ittas volt. A pasit aki elment is természetesen felelősségre vonták. Úgyhogy igen fontos mentőt hívni, mert sosem tudhatod.
2021. jún. 16. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!