Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi az oka hogy bevonták a...

Xxxcsillag kérdése:

Mi az oka hogy bevonták a Rivotrilt? Ez ugyan is erős leszokási nehézsággel jár.Mi oka van annak, hogy 30 éve szedem, semmi bajom nem volt tőle.Most pocsékul érzem magam és a pszichiáterek vagy semmit, vagy frontilt írnak fel.Az nem ártalmas.

Figyelt kérdés
Amikor felírták nem mondták hogy hozzászokást fog okozni, és egyszer csak itt állok és jól kiszúrzak velem a pszichiáterek, még segyóíteni sem akarnak.

#Rivotril helyettesítő gyógyszer keresése
2023. márc. 14. 11:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Húúúú b+ :D

2023. márc. 19. 13:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Az emberek rászoknak az alkoholra is, sőt a dohányzásra is, valyon azt miért nem vonják ki a forgalombólMert ezen keres az állam és nem ráfizet.Emeli is az árát a csillagpos égig.Kedves 7/10 Te nem dohányzol? Nem iszol? Nem vagy kövér? Nem vagy szerencse függő? Mert ezek is drogok, ha nem tudnád.Jobban ártanak mibdenkinek, mint egy nyugtató.missz v.mtr tökéletes gratulálok
2023. márc. 19. 13:08
 13/17 anonim ***** válasza:
24%
maradj inkább csendben, majd (talán) kitisztulsz
2023. márc. 19. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:

senki nem kíváncsi a privát üzenetes hisztizéseidre mégegyszer leírjuk

pláne, ha ugyanazt írod, mint itt a 12#-ben

2023. márc. 23. 08:29
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Nyugalom. Én is szedem. Lehet helyettesíteni más benzodiazepinel. De amúgy szerezz és felezd el. 4 mg -ot szedtem! Most elég 1 mg per nap !
2023. márc. 23. 16:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslatot.Évekig 2 szem 0,5 Rivotrilt szedtem naponta.Szinte soha sem vettem be többet.Ebből mármint a benzodiazepin mennyit kell szedni.Egyébként a frontilt írták fel.De nem a legjobb, de jobb mint a semmi.Úgy nézett rám a pszichiáter amikor odamentem mint ha egy üvegen nézne át.Meg sem kérdezte hogy vagyok.De azt mondta legközelebb ne jöjjek ide, csak ha elfogy a frontil telefonáljak felírják.Üres volt az egész XVI ker- rendelő.Siralmasan bánnak a pszichés betegekkel, sajnos midenhol.
2023. márc. 25. 10:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha van valakinek a felhőjében Rivotril ,Somogyban tudok 2 helyet is ahol ki lehet váltani.Átmeneti hiány a hatóanyag nem szűnt meg elvileg. Bár nem mostanában lesz Magyarországon.
2023. márc. 25. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!