Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van e valaki aki orvosnál...

Van e valaki aki orvosnál pánikol a vérnyomásmérőtől?

Figyelt kérdés
Mikor felrakja az orvos a mandzsettát a karomra akkor egyből elkezd a pulzusom felszökni az egekbe 130-140es értékek, de ha én mérem magamnak otthol akkor semmi pánik.
2023. márc. 12. 19:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Erre jó a vérnyomásnapló. Mivel végsősoron úgyis magadat csapod be vele, ha a lányod/öcséd/szomszéd Pisti (értsd: bárki más, aki nem te vagy) értékei szerepelnek benne, mert őt nem azért fizetik, hogy ellenőrizze az adatok valódiságát (illetve, hogy attól származnak-e, aki ott megjelenik nála), hanem azért kapja a fizetését, hogy aki ott megjelenik, azt gyógyítsa.Pont.
2023. márc. 14. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, 190 fölötti értéket sikerült mérni az orvosnál, olyan ideges voltam, majd elájultam. Amúgy 130 körüli a vérnyomásom. Pulzus otthon lemegy 80 alá, dokinál 125 volt. Rám hozták a frászt, hogy nyugodjak már meg, mert ha nem sikerül kisebb értéket mérni nem engedhetnek el. Na ettől csak rosszabb lett. Végül 170 valamennyivel végeztem. Azóta sem mertem orvoshoz menni.
2024. jan. 31. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Majd', azaz majdnem, de nem ájultam el.
2024. jan. 31. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!