Van e valaki aki orvosnál pánikol a vérnyomásmérőtől?
Figyelt kérdés
Mikor felrakja az orvos a mandzsettát a karomra akkor egyből elkezd a pulzusom felszökni az egekbe 130-140es értékek, de ha én mérem magamnak otthol akkor semmi pánik.2023. márc. 12. 19:53
11/13 anonim válasza:
Erre jó a vérnyomásnapló. Mivel végsősoron úgyis magadat csapod be vele, ha a lányod/öcséd/szomszéd Pisti (értsd: bárki más, aki nem te vagy) értékei szerepelnek benne, mert őt nem azért fizetik, hogy ellenőrizze az adatok valódiságát (illetve, hogy attól származnak-e, aki ott megjelenik nála), hanem azért kapja a fizetését, hogy aki ott megjelenik, azt gyógyítsa.Pont.
12/13 anonim válasza:
Igen, 190 fölötti értéket sikerült mérni az orvosnál, olyan ideges voltam, majd elájultam. Amúgy 130 körüli a vérnyomásom. Pulzus otthon lemegy 80 alá, dokinál 125 volt. Rám hozták a frászt, hogy nyugodjak már meg, mert ha nem sikerül kisebb értéket mérni nem engedhetnek el. Na ettől csak rosszabb lett. Végül 170 valamennyivel végeztem. Azóta sem mertem orvoshoz menni.
13/13 anonim válasza:
Majd', azaz majdnem, de nem ájultam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!