Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van működő oltópont Nógrád...

Van működő oltópont Nógrád megyében?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségért fordulok hozzátok.

Édesanyám egészségügyi dolgozó volt, de mivel nem vette fel a Covid oltást, el kellett hagynia a pályát.Elhelyezkedett más munkakörben, ahol sajnos nem érzi jól magát, nem az ő világa. Szeretne újra egészségügyben dolgozni, viszont kötelezik őt az oltás felvételére. Van működő oltópont Nógrád megyében? Érdeklődtem több helyen, telefonáltunk, e-maileket írtam.. Választ sehol sem kaptam. Kérlek Benneteket, ha tudjátok, hol lehet felvenni az oltást, ne tartsátok magatokban.

Köszönöm Mindenkinek, aki bármi hasznos információval szolgál.

2023. febr. 26. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Mikor elfogy körülöttetek a levegő,akkor átmentek személyeskedésbe vagy elmenekültök.Jellemző.Bizonyítékotok meg a mai napig nincs semmire.
2023. febr. 27. 23:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kérem hanyagoljuk az oltáshívők és oltástagadók harcát! Mindenkinek a saját döntése, hogy beadatja-e vagy sem. A családban rajtam kívül mindenki EÜ-ben dolgozott/dolgozik. A legtöbbjük megkapta az oltást, jelentem, életben vannak. Igaz, voltak/vannak negatív hatások, de sajnos rá voltak kényszerülve arra, hogy beadassák maguknak ezt a szart, másképp munka nélkül maradtak volna.(pl.:az egyik családtagom idős és beteg, ha nem oltják be akkor elveszti az eü-s munkáját. Az életben nem tudott volna elhelyezkedni. Melyik mukáltatónak kell idős, beteg ember? Elárulom. Egynek sem.) Sok feszültséget szült az oltás mizéria. Én nem éreztem azt, hogy szükségem lenne rá, nem is adattam be, nem kellett a munkámhoz sem. A Covidot 2x elkaptam. Engem mentálisan viselt meg leginkább, a bezártság miatt. Halál depressziós voltam. Talán ez volt az egyik céljuk a nagyoknak, hogy az embereket "betörjék", egymásnak ugrasszák, agressziót váltsanak ki és pánikot keltsenek. A kommentek bizonyítják, sikerült nekik..

Emberek, az éremnek két oldala van! Nem szabad(na) ítélkezni. Mindenkinek van szabad akarata (talán!?), mindenki okkal teszi azt amit. Bevallom, számítottam is a negatív kommentekre. Nem arra voltam kíváncsi, hogy : "ha beoltják akkor meg fog halni". Ezt már számtalanszor hallottam és az ellenkezőjét is 😁 Engem csak az érdekelt, hol van az oltópont. Aki értékelhető választ adott, annak hálásan köszönöm!

2023. febr. 28. 09:32
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem már nincsenek holtópontok.Már nem divat a holtás.Max. privát cégeknél adagolják a cinákat.
2023. febr. 28. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként még mindig kötelező a covid oltás az egészségügyben?

Zsarolás az egész..

2023. márc. 1. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
14,az hát.
2023. márc. 1. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!