Van működő oltópont Nógrád megyében?
Sziasztok!
Segítségért fordulok hozzátok.
Édesanyám egészségügyi dolgozó volt, de mivel nem vette fel a Covid oltást, el kellett hagynia a pályát.Elhelyezkedett más munkakörben, ahol sajnos nem érzi jól magát, nem az ő világa. Szeretne újra egészségügyben dolgozni, viszont kötelezik őt az oltás felvételére. Van működő oltópont Nógrád megyében? Érdeklődtem több helyen, telefonáltunk, e-maileket írtam.. Választ sehol sem kaptam. Kérlek Benneteket, ha tudjátok, hol lehet felvenni az oltást, ne tartsátok magatokban.
Köszönöm Mindenkinek, aki bármi hasznos információval szolgál.
Én oltóponton érdeklődnék, hogy mi van ilyenkor. Bármelyik oltást (Sputnyik, kínai, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca) felvenné?
Ha nem válogat, akkor szerintem simán megkaphatja az elsőt akár azonnal (ha jól értem, egyet sem vett fel?).
Én pl. 3-at vettem fel, mire a 4. kellene, arra - egyelőre - elült ez a dolog, így a negyediket én már nem nem vettem fel(3 Pfizert kaptam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!