Megváltozott munkaképességüeknek lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 12:08
1/7 anonim válasza:
Lehet. Vannak támogatások, kedvezmények, némelyik cég kifejezetten alkalmaz ilyen embereket. De csodát azért ne várj.
2/7 anonim válasza:
Igen lehet. Úgy tudom pl. A SPAR alkalmaz ilyen munkavállalókat.
3/7 anonim válasza:
Lehet. Vannak cégek akik kifejezetten ilyeneket kersnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából bármilyen munkát eltudom végezni a betegségem nem korlátoz semmiben de a munkahelyemnek köteles vagyok jelezni hogy megváltozott munkaképességű vagyok.mert idáig egyik munkahelyemnek sem jeleztem ezt és nem volt gond ebből.
2023. febr. 25. 12:20
5/7 anonim válasza:
Igen. Én az Auchanban, Mekiben, Burger Kingben dolgoztam így. De vannak más helyek is, sok ismerősöm pl. csomagol. Ahol dobozolni kell valamit vagy ilyesmi, oda szinte mindig kifejezetten ilyen embereket keresnek.
Rendes fizetést kapsz, nem értem az elsőt, hogy miért kellene csodát várni.
6/7 anonim válasza:
Sok helyen kérik a foglalkoztatási minősítést, hogy fel tudják venni a támogatásokat.
7/7 anonim válasza:
Nem kell a munkahelyednek jelezni, az üzemorvosnak kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!