Körülmetéléssel kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak a budapesti magánklinikákkal?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, aki volt Budapesten magánklinikán körülmetélést csináltatni, bármi pozitív/negatív tapasztalatnak örülök.
Örülök ha megírjátok, hogy hol, melyik orvosnál voltatok, milyen volt maga a műtét, utána mennyi ideig tartott a gyógyulás, és ennek milyen szakaszai voltak (mikor tudtatok újra dolgozni, mennyi idő után nem volt már fájdalom, mikor gyógyult meg teljesen). Illetve a hosszútávú tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
2023. febr. 23. 00:29
1/3 anonim válasza:
Ûdvözöllek! Egy öreg baràtomnak egészségûgyi okok miatt megcsinàltàk a körûlmetélést! 1 hònap mùlva teljesen rendbe is jött! Azòta nagyon meg van elégedve, azt mondta, hogy kàr, hogy nem fiatal korànban csinàltatta meg.
2/3 gabcsi válasza:
Szia, első kézből nincs pesti tapasztalatom, mert nekem Szegeden volt, de másod kézből a Palmamed, Bánfi Gergely akit dícsérnek. Hosszútávú és gyógyulási tapasztalataim vannak. 12 éves volt, 26 évesen. Egy hónap a teljes gyógyulás és az eredmény a legjobb, mert nagyon jó döntés volt, minden téren pozitív a tapasztalatom. Ha kérdésed van privátot írj kérek! Köszi!
3/3 anonim válasza:
Ez a világon a legtöbbet elvégzett, viszonylag egyszerű műtét és van kismillió változata. Szerintem bármilyen urológus szakorvos el tudja látni ezt a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!