Kötelező elmenni az orvos által kiadott beutalóra?
Figyelt kérdés
Hogyha pl ír egy beutalót vérvételre, nekem kötelező erre elmenni?2023. febr. 21. 11:22
11/21 A kérdező kommentje:
Megyek-megyek, hogyha beutalóm van nem kell időpontot kérnem igaz?
2023. febr. 21. 12:05
13/21 A kérdező kommentje:
Korház
2023. febr. 21. 12:10
15/21 anonim válasza:
De kell kérned időpontot, felhívod őket, megmondod hogy kaptál beutalót, és kérsz időpontot.
16/21 anonim válasza:
Időpont és beutaló is kell valószínűleg. Egy telefon és kiderül. Ha van honlapjuk, ott is lehet hogy leírják.
17/21 anonim válasza:
Nem érzem mist mi a konkrét gondod. Ha elküld és nem mész el, akkor nem adja meg az alkalmasságit, egyéb esetben nincs kötelezettséged. Időpont mindenhol van általában, de a honlapjukon fent van és telefonon is megkérdezheted. Vérvételre általában 7-9ig fogad minden labor ilyen esetben, gondolom éhgyomri.
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Ha alkalmassági, akkor kötelező, különben nem kapsz alkalmas papírt.
20/21 anonim válasza:
17, 19
Minden évben elmondja a munkalkalmasságin a doki, hogy jó lenne egy vérkép, én meg mondom, hogy megvagyok nélküle, és ennyiben maradunk. 50 múltam, és még sosem voltam laborban.
Kérdező:
Ha csak nem elengedhetetlen a munkavégzésedhez (sofőr, darukezelő, mittudomén), akkor nem fogja érdekelni az orvost, és megadja az alkalmasságit. Emiatt nem kell menned. Egy orvosi ajánlás amúgy sem lehet kötelező. Normális esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!