Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hova érdemes fordulni a...

Hova érdemes fordulni a teljes képért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az arcom 14 éves korom óta állandó gyulladásban van, de csak az orváimnál voltam bőrgyógyásznál (állami) rá se nézett azt mondta kamaszkor miatt, adott krémet, kentem vele, de semmi változás. Most 19éves vagyok egyébként.

Másik ok, hogy gyakori hányinger érzetem van. Random helyzetekben elkap a buszon vagy suliban, de nincs ok miért.

Erős puffadással küzdök, ami rendkívül zavaró.

Ezek miatt a dolgok miatt szeretnék felkeresni egy orvost. Ha egy teljes képet akarok kapni az egészségügyi állapotomról, akkor hova kell menni? Házi orvosom kiröhögött, kiírt egy hétre suliból és ennyi. Hol tudják feltárni nekem a probléma forrását?

2023. febr. 8. 21:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Az arc valóban lehet hormonális okok miatt. Különböző kencék nyújthatnak időleges megoldást. Ha lány vagy (főleg ha élsz nemi életet) esetleg a fogamzásgátló szedését lehetne megfontolni nőgyógyászati konzultációt és vizsgálatot követően.

A puffadás-hanyinger sok mindentől lehet. Lehet vírus, emésztőrendszeri gond, vagy akár stressz is. Én a gasztroenterológiai szakrendelésen kezdenék.

2023. febr. 8. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!