Mi okozhatja és milyen orvoshoz érdemes fordulni ezzel?
Figyelt kérdés
Rendszeresen zsibbadnak a végtagjaim. Amikor pár percnél tovább ülök a WC-n, szinte minden esetben amikor felállok elkezd zsibbadni kizárólag a jobb lábam, de úgy, hogy nem is bírok ráállni. Ezt követően néhány hete elkezdett fájni a jobb középső, mutató és hüvelykujjam. Ez napközben ritkán, de reggel, felkeléskor minden alkalommal jelentkezik. Ilyenkor percekig, akár 15-20 percig is zsibbadnak ezek az ujjaim, ha pedig behajlítom őket, akkor a könyököm is fáj.
Nagyon zavaró, ráadásul nem tudom mi okozza és aggódok miatta.
2023. jan. 31. 06:44
1/4 anonim válasza:
Első körben én gerinc problémára gyanakodnék, de inkább háziorvoshoz menj el, reumára elküld maximum,de majd kiderül.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is, háziorvos továbbirányít.
3/4 anonim válasza:
Háziorvos tovább irányít, hülyeséget meg kár mondani.
Interneten találsz olyanokat hogy szív vagy csak becsipodott ideg.
De ha nem tudod, mi sem tudjuk, találgatni a legfeleslegesebb dolog, amikor az egészségről van szó.
4/4 anonim válasza:
„COVID” ellen oltva vagy? Hányszor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!