Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha a szövettan eredmény késik...

Ha a szövettan eredmény késik az tényleg nem jelent túl jót?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

4 hete várom a szövettan eredményt. A doki a kórházban 2 max 3 hetet mondott. Akiket velem egy napon műtöttek már 2 hét után megkapták. Nőgyógyászati műtét volt. 3 dolgot küldtek szövettanra egyiknek se jött meg még az eredmény. Kicsit aggódom nyilván nem stresszelek rá de érdekelne hátha valakinek van ebben tapasztalata. Helyileg Szombathely.

2023. jan. 31. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

EESZT-be be tudsz lepni? Es ott nincs meg fent?

3 minta az sok lehet csucsulnek rajta

Ne viszonyits masokhoz soha az eüben.

2023. jan. 31. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én folyton néztem az EESZT-ben, semmi nem volt. Mondták, hogy majd jön 4 hét múlva, mert nyaralások vannak (nyáron volt). 6 hét után felhívtam őket, hogy mi van. Kiderült 2 hét után kész volt, de az EESZTben a mai napig nincs feltöltve.

Szóval nagyon sok oka lehet, hogy késik, nem feltétlen rossz dolog.

2023. jan. 31. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Eesztben sincs fent néztem. Be is telefonáltam nem mondtak senki konkrétat annyit hogy türelem...
2023. jan. 31. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hat telefonalj minden nap...es akkor megunjak es elkezdenek igyekezni. Vagy vegre elmondjak mi a helyzet. 1.es voltam
2023. jan. 31. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Egyszerűen sz*rnak rá. Akkor is megkapják a fizetésüket, ha csak kávézni mennek be:(
2023. jan. 31. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, egy szövettanra miért kell ennyit várni, ha gond van, akkor az 1 hét is sok lenne, nemhogy a 4-6 vagy több hét. Persze értem, kevés a szakember meg kevés a fizetés, de ezt már régen meg kellett volna oldani felsőbb szinten.
2023. febr. 1. 06:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen én sem értem. Azért köszi az infókat.
2023. febr. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!