Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez a szövettani eredmény mit...

Ez a szövettani eredmény mit jelent?

Figyelt kérdés

[link]

(1 szót kiemeltem fotózáskor véletlenűl mert pont arra kerestem akkor rá a googleön, szóval nem direkt volt)

Mandulaműtét utáni szövetten.

Nem írtak rá pozitív/negatív dolgot, amit én mint hozzá nemértő megértenék. Meg nem kerestek meg hogy "baj van" ebből gondoltam, hogy nem kell visszakérdeznem, hogy mit jelent ez az orvosi Maszlag.

(Ha személyesen történt volna az átadást biztosan megtettem volna, de emailben kaptam)

Csak most kb 1 hónap után jutott eszembe és gondoltam ide felrakom hátha van hozzá értő, mert végleges választ nem kaptam és majd lehet jövőhéten felkeresem a korházat telefonon vagy küldök egy emailt nekik.

(Magánkorházban történt a műtét)

2019. dec. 6. 21:59
 1/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel,szöveti gyulladást igazolt.
2019. dec. 6. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Krónikus gyulladásra utaló kép, de ezen nem kell meglepődni, pont ezért kellett kivenni, a műtét nagy eséllyel megoldotta a problémáidat.

VISZONT, én nekem nem lenne pofám egy pathológus szakorvos munkáját maszlagnak bélyegezni bármilyen szövegkontextusban! Messze az egyik legnagyobb tudást igénylő szakma az övék. Kis tisztelet nem ártana!

2019. dec. 7. 08:01
 3/3 A kérdező kommentje:

2#

Azzal hogy azt írom, hogy számomra ez a szöveg egy egybe olvadó maszlag nem a hivatást próbálom sértegetni, csak megjegyzem, hogy olyan szinten tudatlan vagyok a témában, hogy számomra értelmezhetetlen a szöveg és pár google keresés után is még picit vegyes érzésekkel állok fölötte, mert nincs meg a tudásom, hogy értelmezzem.

Inkább önirónia, mint sértegetés vagy lenézés.

Köszönöm a válaszokat.

2019. dec. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!