Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegy eltávolítása lézerrel?

Anyajegy eltávolítása lézerrel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az átlagnál sokkal több anyajegyem van,mostanában eléggé elkezdett zavarni.

A nyakamról és a mellkasomról szeretnék levetetni úgy 7-8 anyajegyet viszont ezek nem kidomborodóak és azt hallottam hogy csak a nagy kidomborodó anyajegyeket veszik le és amik laposabbak azokat nem.

Ez tényleg igaz?

Mennyire vannak utána hegek?

Borzasztóan zavar és emiatt is kevesebb az önbizalmam mert nem veszek fel nagyon nyitott felsőket sem és nem érzem magam jól se bikiniben se semmiben...

2023. jan. 27. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Anyajegyet kivágni szokták sebészeten, mivel az nemcsak a bőr felszínén van. Sok múlik az orvoson. Van, aki nem dolgozik szépen, nem érdekli az esztétika, és csúnya, nagy hegek maradnak utána.

Ami csak a bőr felszínén van, az ha jól tudom, nem is anyajegy, más neve van. Azokat lehet lézerrel eltávolítani. Azután szerintem nem marad heg, miután begyógyult.

2023. jan. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!