Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Rábeszélt a háziorvos, hogy...

Rábeszélt a háziorvos, hogy menjek dolgozni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy torokgyulladásom van, lázam is van, nem igazán köhögök, de iszonyat fáj a torkom és a közérzetem is rossz. Ajánlgatott tünetenyhítő szereket, és mondogatta is hogy ezzel nyugodtan menjek dolgozni, ő nem szívesen venne betegszabira. Ti mentetek volna?
2023. jan. 24. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

"ő nem szívesen venne betegszabira"

Miért nem? Hogyhogy "nem szívesen"? Betegszabira venni egy beteget nem szívesség az orvos részéről!

2023. jan. 24. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyesmivel orvosig sem jutok el. Ha viszont xarul vagyok, akkor meg nem érdekel, hogy kiír vagy sem, nem tudok bemenni.
2023. jan. 24. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:
2 én is azért mentem e mert lázam is van
2023. jan. 24. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj dolgozni, amíg lázad van! Lázmentesen sem egyértelmű, hogy menj, amíg rosszul érzed magad, meg egyáltalán ameddig tüneteid vannak! Attól, hogy most nincs olyan durva járványhelyzet, mint pár éve, a mindenféle vírusok még ugyanúgy terjednek, ha a beteg közösségbe megy.
2023. jan. 24. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:
4 totál igazad van csak persze sok munka miatt is bejöttem
2023. jan. 24. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A munka megvár. Ha előbb meggyógyulsz, sokkal hamarabb a végére érsz majd, mint így, betegen. És így közben egy csomó másik embert is megbetegítesz a hétvégére. Ha már saját magaddal nem törődsz eléggé, legalább másokkal törődhetnél...
2023. jan. 24. 14:59
 7/8 A kérdező kommentje:
6 igen elég nehezen tudok dolgozni így, csak a nap végét várom.
2023. jan. 24. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor holnap maradj otthon. Sokkal jobban jársz te is meg a cég is, ha inkább most maradsz otthon néhány napig, mint ha később kétszer annyi napig, plusz még a többiek is, akiket megfertőzöl.
2023. jan. 24. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!