Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A betegnek mióta kell időponto...

A betegnek mióta kell időpontot kérni, egy megfázás esetén? a beteg sem ad időpontot a betegségnek.

Figyelt kérdés
időpont kérés

2023. jan. 23. 10:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Üdv a való világban.
2023. jan. 23. 10:52
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Egy tipp: hogy ne ücsörögj ott 2 órát a rendelő várójában és tüsszögd tele a mindenféle bacijaiddal a többieket.
2023. jan. 23. 10:54
 3/14 A kérdező kommentje:
a2 nek ezzel én is egyetértek, de mi van ha beteg vagyok? nem ritka dolog, hogy azért megy valaki orvoshoz.
2023. jan. 23. 11:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Magánrendelés vagy háziorvos.
2023. jan. 23. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
54%

#3: "de mi van ha beteg vagyok"

Eskü nem értelek. Az időpontkérés a Te érdekedet is szolgálja, hogy ne ücsörögj ott órákat feleslegesen, mert úgyse kerülsz hamarább sorra. Nem jobb otthon lenni, mint a váróban potyára?

2023. jan. 23. 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerintem a kérdező arra gondolt, hogy kapott időpontot 2-5 hét múltára. Általában ez szokott lenni a jellemző. Ilyenkor már minek menjen, arra rég meggyógyul. Csak éppen nem mindegy, hogy addig min megy keresztül, mennyire súlyos a betegség lefolyása gyógyszer hiányában.
2023. jan. 23. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Hova menjen az ember, amikor dögrováson van, ha nem orvoshoz? Szerintem az akut problémákra kell, hogy legyen kapacitás hagyva mind a háziorvosnál, mind pedig a szakrendeléseken. Aki a jogsihoz akarja kivizsgáltatni magát, az kérjen időpontot.
2023. jan. 23. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem tudom ő hová akar menni ahol ekkora a várólista, de nálunk a háziorvoshoz odatelefonálok és max másnap fogadnak, de volt, hogy még aznap. De biztosan vannak ilyen esetek is.
2023. jan. 23. 11:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Megfázással minek kell orvoshoz menni? Tüneti kezelés, a patikában az összes erre való szer vény nélkül kapható.
2023. jan. 23. 14:48
 10/14 A kérdező kommentje:
nem jófele haladunk uraim és hölgyeim.
2023. jan. 23. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!