Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik egészségügyi biztosítás...

Melyik egészségügyi biztosítással cserélhető le az állami 8 óra várakozással járó sürgősségi ellátás?

Figyelt kérdés
Olyan csomagért fizetnék amivel nem hagynak meghalni a váróteremben és vállalnak sürgősségi ellátást.
2023. jan. 12. 14:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem sikerült mégértened a poszt lényegét.
2023. febr. 16. 08:05
 12/13 NTBS ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen. Az Visz tény, hogy rengeteg beteg nem jó helyre megy ellátásért.
2023. febr. 17. 05:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Gondolom kenyes ujgazdag vagy. Az egészségügyet is lehet szidni persze nyugodtan. Mi 3 órát vártunk tüdőembolia gyanúval ami kicsit veszesebbb mint mondjuk egy benőtt köröm. Összesen voltunk ott 12 órát, es igen voltak olyan VIP személyiségek, akiknek nincs kedve háziorvos beutaló időpont kört lefutni hanem most azonnal le akarja tudni. Nekik volt a legnagyobb a szájuk.

Magánban nincs sürgősségi de azért egy sulyosabb dologgal ami a meghalást hozza szóba be lehet ám jutni pár óra alatt. Ha csak hőemelkedésed van vagy nem jött meg időben a menstruációd, akkor igen, lehet h vársz 8-12

órát.

Egyszer tömegkarambol volt es nekem pont akkor volt vakbeles tünetem (39.5 fokos láz+jobb alhasi fájdalom) es 13 órát vártam, mert közben lezuhant egy helikopter is..

2023. okt. 8. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!