Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Magyarorszagon mi annak a...

Kempingbringas kérdése:

Magyarorszagon mi annak a menete,hogy valaki Biologiai Terapiat kapjon Colitis Ulcerosara?

Figyelt kérdés
Kulfoldon dolgozok,itt kapom az Entyviot,Biologiai Terapiat.Mas gyogyszerre nem reagaltam,haza szeretnek koltozni,de a betegsegem miatt nem olyan egyszeru.4 eve kapom a kezelest.
2022. dec. 24. 19:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ausztriaba.
2022. dec. 24. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Itthon is van biológiai terápia, nem biztos hogy pont vedolizumab.
2022. dec. 24. 23:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Sajnos, nem mindegyik intézménybe adnak biológia terápiát. Csak bizonyos kórházakban van erre lehetőség. Pl. Honvéd kórház.

De rengeteg idő mire engedélyezik.

2023. febr. 26. 21:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Beszeltem egy orvossal,azt mondta,hogy ha haza jovok,eloszor megprobaljak alap gyogyszerekkel szinten tartani a betegseget,ha ez nem sikerul,akkor megint vegig probaljak az osszes gyogyszert es ha ezek se hatnak,akkor a biologiai terapia.

De arra mar lehet nem ugy reagal a szerveztem mint az elso terapiara.

Inkabb keresek kint egy reszmunka idos melot,hogy legyen tb-em.

Inkabb atgondolom ezt a haza koltozest.

2023. márc. 2. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett ?
jan. 3. 00:16
 16/16 A kérdező kommentje:

Semmi,nem jottem meg haza.

Reszmunkaidobe dolgozok(Hetfo-Csut),igy vagyok itthon is,meg a kinti elonyoket is kihasznalom.

Olyan dolgokat hallok meg olvasok a magyar egeszsegugyrol,hogy inkabb lehet varnek meg.

jan. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!