Az Mr visgálat közben azonnal látják ha valami elváltozást észlelnek?
Ezt találtam. Egyebirant a belső hallojaratgyulladas sok mindent kepes okozni.
Nagy baj nincs.
Nagyon sok ilyen van masoknak is.
Ez onmagaban nem jelent semmit.
A belso ful gyulladása viszont nehezen kezelheto.
A kis csillok, a szerpentines fulljaratba befele konnyen belemegy minden, de kifele mar necces ...
A lenyeg: nekem ugy tunik komoly baj nincs :)
Hmm.
Érdekes.
Mondott valamit?
Van vele teendo?
MEMORIL a gyógyszer neve.Felnőtteknél a Memoril az agy egyes funkcióinak javítására (tanulás, memória, figyelem stb.) szolgáló gyógyszer, amely alkalmazható továbbá szédülés és ahhoz társuló egyensúlyzavarok kezelésére a vazomotoros, valamint a pszichés eredetű bizonytalanságérzés kivételével; és központi idegrendszeri eredetű kóros izomrángások (kortikális mioklónus) kezelésére önmagában vagy kombinációban.
Felnőtteknél és gyermekeknél javasolt érelzáródás (sarlósejtes vazookkluzív krízis) megelőzésére. Furcsa,hogy ezt felírta.Néhány apró góc miatt . Ráadásul a szédülésen kívül páromnak nincs más tünete.
Azert mondtam hogy furcsa,mert nem gondoltam,hogy ezt egyaltalan kezelni kell, vagy hogy lehet.
Annyira gyakoriak ezek a kis gócok...
Szerintem megnyugodhattok,nagy baj nincs itt. :)
A belső hallojaratgyulladas meg egy mocsok kis dolog.
Picike gyulladás, es mennyi bajjal jar.
Örülök hogy nincs nagy baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!