Érdemes igénybe venni a TB-s kórházi dietetikai szakrendelést?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Mennyire foglalkoznak ott az emberrel? Tudnak-e hasznos dolgokat tanácsolni? Híznom kellene.2022. dec. 10. 11:41
1/3 anonim válasza:
Ártani biztos nem árt. Akkor is ha csak 1 tippet mondanak ami neked segít és betudod építeni a hétköznapokba már megérte.
2/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy érdemesebb, mint egy háromnapos tanfolyamot végzett tanácsadóét, aki instagramon hirdeti a szolgáltatásait.
3/3 anonim válasza:
Én egyszer voltam csak, de őszintén, nem voltam megelégedve vele, habár én pont, hogy fogyás miatt mentem. 115 kilósan 170 centihez 1400 kalóriás étrendet javasoltak, ami na, elég kevés egy 115 kilós embernek. Illetve igazából annyiból állt, hogy minden étkezésre írt a dietetikus pár variációt, hogy miből hány grammot ehetek, és akkor a nap végére az 1400 kalória megvalósul. Egy ideig követtem az előírt variációkat, fogytam is valamennyit, majd visszahíztam. A végén lefogytam végérvényesen, de nem a dietetikus segítsége miatt. Szerintem nem árt, ha elmész a TB-sre, max. utána elmész magánba, ha nem vagy megelégedve. Igazából szerintem mindig kifoghatsz egy jó szakembert TB alapon is, szóval szerintem általában akkor érdemes magánhoz fordulni, ha a másikkal nem jártál sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!