Melyik oltóanyag hatásos a legtöbb európai covid variáns ellen?
A leghatásosabb oltóanyag amit nem adattál be. A saját immunrendszer, amelyben a media azt szeretné, hogy kételkedj
Hihetetlen , hogy 2022 vegen ép elméjű emberek még oltatnak
Tudok olyanrol akinek maradando sérülések vannak covidbetegség után a tüdején. Nem volt oltva.
Meg huszonévesrol is tudok aki belehalt a covidba. Szintén nem volt oltva.
Meg olyanokrol akiket irtam hogy nem is az ellen voltak beoltva ami ellen kéne
3 as válaszoló vagyok. En sem vagyok beoltva. Nem haltam meg. De tudom, hogy erre is megvan a valasz mint a Jehova tanúinak, akiknek mindenre van egy idézete, úgy a covid tanúknak is, akik megmondjak, hogy azert nem haltam meg, mert erős az immunrendszerem.
Hordozó vagyok. Veszély másra . Lágerbe velem. Aki hordozó, az nem minősül betegnek. Rengeteg kórokozó van az orrunkban, bőrünkön. Denem betegszunk meg tőle, amiert hordozzuk, vagyis nem vagyunk betegek attól.
Es mit is hordozunk, a mikroszkóp alatt sose látott, se sokat emlegetett es rajzolt vírust
Media jött a történetekkel, hogy oltass, mert aki nem oltat az meghalt pl jason Kaliforniából, lyuk lett a tüdejében, stb a korrupt media hazugságai. Meg a brit kutatók. Meg a kovid protokoll szerint kezelt betegek a kórházakban, akiket “halálra” kezeltek, az úgymond kovid halottak, akiket szemetezsakkban temettek, nem boncolhatták, hogy ne derüljön ki hogy morfium túladagolás okozta fulladásukat
Hajaj hiszékeny baranykaim
A fertőzéstől nem kerul a szervezetbe tüskefeherje csak az oltastól
A kérdés . MIKOR ÜRÜL KI?
HA kiürül egyaltalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!