Varratszedésre muszáj ugyan oda visszamennem ahol műtöttek?
Orrsövényferdüléssel műtöttek, szerdán van varratszedés.
Ahol élek, az itteni kórhzában 2-3 éve mondták, hogy nincs nekem semmi bajom, allergia miatt nem kapok levegőt az orromon.
Aztán a háziorvos most beutalt egy másik kórházba (30 km) persze ott megmondták, hogy orrsövény, meg is műtöttek, szerdán lenne varratszedés.
Az orvos aki műtött mondta, hogy ő nem lesz mert szabadságon van, se a másik orvos aki szintén jelen volt a műtétnél.
Majd valaki kiszedi a varratokat, nem tudja ki lesz név szerint, de jöjjek.
Viszont nekem a helyi kórházban dolgozik rokonom aki húzna nekem időpontot, ergo csak odamennék, azonnal sorra kerülnék, kivennék a varratot, és megsoórolnék magamnak 60 kilóméter meg 2-3 órát ami várakozással telne meg utazással.
Hétfőhöz 2 hétre jön vissza az orvosom, akkor még elmegyek egy kontrollra, hogy ő is lásson azért, de aztán és ezt befejezettnek is tekintem.
Most inkább az a kérdés, hogy ez a kórházak részéről nem működne, nem?!
Szóval aki kiszedné a varratot az nem örülne nekem, hogy miért kell belenyúlnia a kollégája munkájába, az én orvosom meg ugyan ezt gondolná?
Persze így is egy másik orvos fog varratot szedni, én csak ezért gondoltam rá, hogyha nem a saját dokim akkor nekem aztán tökmindegy már hogy helyileg hol, de a kérdés lényege, hogy ezt felejtsem el mert a két intézmény részéről nem fog ez működni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!