Másfél hete nem múlik a lázam. Mi lehet?
Ingadozik a lazam 37-39 kozott. Emellett semmi tunet nincs, csak eros egyoldalu fejfajas, ami mozgatasra, foleg elohajolasra rosszabbodik. Olyan mintha kiszakadna a jobb felem a fejembol. Neha a fuleim is fajnak mar. Dokinal voltam 2x, de a covid ota kb annyi a vizsgalat hogy rad neznek. Most felirt antibiotikumot, 3 nap 500mg azi sandoz.
Tudom, hogy itt nem orvosok vannak, de hatha ti okosabbak vagytok mint en :( es mar nagyon unom
Másfél hét nagyon hosszú.
Akkor most felhívod az orvosodat, és határozottan teljes labort kérsz.
Közben menj el orr-fül gégészhez, nézesd meg a füledet, hátha valami belső gyulladás. Ugyanígy a fogaidat. Van, amikor nem látszik, nem érzed, de valahol góc van.
Az nem jelent semmit..
Nem is értem miért nem küldenek el MR-re vagy csinálnak egy teljes labort.
Fű alatt megsúgnám hogy sokaknak Milgammát javasolnak. B1,B6 és B12 vitamin van benne,sok idegrendszeri panaszt megszüntetnek ami esetlegesen a covid után maradt.
És antibiotikumra nem múlt el?
Nekem is ilyen tüneteim voltak oltás után pár héttel.
Antibiotikumot szedtem rá és elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!