Fájni fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod
hosszú. )
Figyelt kérdés
Elkezdem a mesét :) XD.Szóval pénteken kapjuk a suliba a hepatitis B elleni védőoltást(7.-es vagyok 12éves),és én irtózok az oltástól,egyszerűen utálom.Tavaly is kaptunk oltást ami alig fájt annyi hogy au,de most aztmondta a barátnőm néptáncon(másik suliba jár)hogy ez jobban fáj mint a tavalyi,de akkor sem nagyon fáj.Szerintetek fájni fog,nagyon?Viszont még lenne egy dolog tavaly év elején már nemtudom milyen oltást kaptunk de akkor oltás után tök rosszul voltam,így megjelentek ilyen pöttyök vagy mik de mire beértünk az osztályba,leültem semmi(mindig mi megyünk utolsónak,vagyis utolsó csoportnak,de néha még van utánunk 1-2ember az osztályból,de ők is hamarabb elmennek mint mi)Na és a lényeg hogy fél év utén(ismétlő oltás)elötte megettem egy csokit és mikor kijöttünk az oltásról direkt ültem egy órát(na jó pár percet,mivel úgyis mi vagyunk az utolsók akkor minek futni?)és mire feláltam nem volt semmi bajom(hála Istennek lekopogom)viszont ebben az a furcsa hogy akkor meg a barátnőm lett rosszul,de ő vissza is ment a védőnőhöz.(ez is közrejátszott hogy egy cosmót ültem)Lehet ez a coski miatt?Vagy ez mitől volt?
A 20:19-esnek üzenem én félek tőle(mint az előzőektől is féltem),és én is kérdezgettem tavaly hogy fájt(nem csak én a többiek is)?és azt mondták nem.Viszont az osztálytársam(aki elég "érzékeny"vagyis szinte mindenen sír)az sírva-röhögve jött ki(vagyis sírt is meg mikor már kérdezték a többiek miért sírsz?akkor már röhögött...)Én is szivesen elöbb túlesnék rajta,és megpróbálok nem foglalkozni ezzel.
2010. szept. 27. 20:29
12/18 anonim válasza:
20:19-es vagyok!
Azt irtad az elözö oltások nem fájtak, akkor meg?
A mostani sem fog fájni, ha viszont görcsölsz rajta, megfeszülnek az izmaid na akkor fájni fog!
Én elötte megszoktam mozgatni a karomat jó nagy levegöket vettem, valami szépre gondoltam, vagy beszéltem a többiekhez,szóval mindegy mit csinálsz csak arra ne gondolj , hogy most szúrnak!
Komolyan engem úgy kellett belökdösni a rendelöbe!
Aztán a többi oltásnaál már önként sorakoztam elsönek!
Annyira sem fáj , mint egy darázscsípés!
Nyugi 3 másodperc az egész, nem több!
2010. szept. 27. 20:42
13/18 anonim válasza:
Mi múlthéten kaptuk meg. :D
Egyáltalán nem fáj,csak a tűt érzed.Kicsit kellemetlen de tényleg nem fáj. :)
Én is idegeskedtem előtte de nem kellett volna. :D
Inkább kapd meg az oltást,minthogy beteg legyél.
Sok sikert! :D
2010. szept. 27. 20:48
14/18 A kérdező kommentje:
Köszi.Ma kapta meg a másik osztály,mi leszünk az utolsók.
2010. szept. 28. 12:50
15/18 A kérdező kommentje:
Ma megkaptuk az oltást.Amikor adták fájt(:'( )de most már nem csak néha ha emelem vagy valami,bár nem nagyon emelgetem.
2010. okt. 1. 13:10
16/18 anonim válasza:
1. vagyok
énis megkaptam:S
nagyonfáájt:s és nem voltam egyedül hanem oszt. társakkal:)
2010. okt. 2. 22:27
17/18 anonim válasza:
na ugye, hogy túlélted?
érdemes volt ennyit parázni?
Legközelebb már tudod, hogy mire számíts!
Ügyes voltál.
2010. okt. 3. 14:11
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Hát igen nem kellett,de mindig parátok rajta..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!